Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) zverejnila „Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci vo forme úľav na environmentálnych daniach (ZELENÁ NAFTA 2024)“

PPA oznamuje oprávneným žiadateľom, že zverejnila Výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci v zmysle Schémy štátnej pomoci č. SA.111010. Výzva je otvorená od 26. augusta 2024 do 26. septembra 2024.

Noví žiadatelia, neodkladajte registráciu v systéme ITMS2014+, podajte si žiadosť o aktiváciu konta v DataCentre. Viac informácií nájdete tu: Upozornenie pre nových žiadateľov štátnej a minimálnej pomoci/ PPA – Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Dokumenty na stiahnutie (pdf):

Výzva na poskytnutie Štátnej pomoci vo forme úľav na environmentálnych daniach (ZELENÁ NAFTA 2024) / PPA – Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Príloha č 1_k výzve Usmernenie k podávaniu žiadosti – ZELENÁ NAFTA 2024 / PPA – Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Príloha č 2 k Výzve_Oprávnení žiadatelia / PPA – Pôdohospodárska platobná agentúra (apa.sk)

Viac na:

Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie štátnej pomoci vo forme úľav na environmentálnych daniach (ZELENÁ NAFTA 2024)
Prejsť na začiatok